Op vrijdagavond 17 februari 2023 werd de FINALE van de Horses2fly sportcompetitie indoor mennen verreden. Een jaarlijks hoogtepunt voor fanatieke menners. Ook leden van onze fokvereniging streden mee en waren daar ook behoorlijk succesvol.

Onze felicitaties gaan naar:

Klasse B: 
Leslie Agricola die met Hidde fan Skarren (Markus 491) kampioen werd. Haar hengst Hidde is gefokt door ons lid Suzan Rypkema uit Scharsterbrug.
Ook Wytske Sijbrandy-Cnossen uit Heeg viel met Tyncke (Maurits 437) in de prijzen. Zij werd heel keuring derde in het eindklassement.

Klasse M:
Met Alwin 469-dochter Wieke fan Buma scoorde Angela Hoekman voldoende punten voor een derde plaats in het eindklassement. Wieke fan Buma is gefokt door ons lid Alie Buma uit Oosterzee.

Klasse Z:
Met haar eigen gefokte Stal Hettinga’s Allure (Tsjalle 454) wist Ria Hettinga de kampioenstitel in het Z binnen te halen en eindigde Baukje van der Weide met Ylse fan Weideshiem (Rindert 406) in de klasse op een mooie derde plaats.

Klasse ZZ:
Tot zijn eigen grote verbazing wist Abe Brandsma met Stal Brandsma’s Diederik (Jehannes 484) de kampioenstitel in het ZZ binnen te halen. Ook in deze klasse had ons lid Ria Hettinga nog een troef. Ze werd hier derde met Wybe VW (Beart 411) fan de familie Andringa uit Sint Nicolaasga.